Forum -> nerwica lękowa

Tytuł:nerwica lękowa
Autor:julcia
14.5.2010, 08:31
witam jestem nowa na tym forum i moim problemem jest nerwica lekowa cierpię na nią już parę lat ale teraz jest coraz gorzej boje się wychodzenia z domu stale jestem zmęczona nie mam już siły biorę leki sedam ale mam wrażenie ze już jestem od nich uzależniana i mi nie pomagają za trzy tygodnie wychodzę za mąż i jak o tym sobie pomyśle to robi mi się słabo nie wiem czy dam rade czy czasami nie dopadnie mnie jakiś lek i stracę przytomność co mam robić

Autor:marcelina
14.5.2010, 08:32
Julcia , sedan musisz odstawić , on nie jest zbyt dobry na lęki . Czy miałaś już może lek taki jak tranksyna? To lek na lęki , ale tez uzaleznia . Najlepiej idź do lekarza , bo i tak musisz mieć receptę . Wiem co to lęki . Lecz się dziewczyno , bo prawdziwe życie zacznie się gdy wyjdziesz za mąż .

Autor:coco
26.7.2010, 14:27
Julcia!!Musisz koniecznie zmienic xxx nawet prywatnie do psychiatry,bo to bedzie sie xxx w trakcie mojej xxx w takim stanie ze otworzylam w nocy okno i chcialam xxx nie pamietac tamtych xxx pomogl Citabax 20 zreszta kazdy pacjent musi miec indywidualny lek do swojej xxx czekaj!!!!

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest kwadratowe: koło czy kwadrat?