a moze po prostu zmien srodowisko jesli uwazasz ze jest stresujace, zmien prace, czynnie spedzaj wolny czas. to moze okazac sie najlepszym wyjsciem jesli chodzi o walke ze stresem. ...(więcej)
znam kilka technik relaksacji i przez
jakiś czas ćwiczyłam je regularnie. I musze powiedzieć że przynosiły ulgę i uspokojenie ale raczej krótkotrwałe. Z resztą jako osoba nadwrażliwa przeż...(więcej)
Generalnie uwazam ze to co odstresowuje to musi byc cos innego niz na co dzien robimy. Jesli ktos pracuje fizycznie niech odpoczywa biernie, jesli pracuje "przy biurku" to niech wybierze sie pocwiczyc...(więcej)
Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie :)
Problem z erekcją jest pewnie związany ze stresem. Przelotny seks to troszkę inna sprawa niz stosunek z tą jedną wybraną :)
Jeśli pierwszy raz (z nią) ...(więcej)
najwazniejsze jest podchodzic nie tylko do siebie ale i do wszystkiego wokol z dystansem. tak jak powiedzial kolega wyzej, nie ma sensu sie wszystkim przejmowac, trzeba przymykac oko, to bardzo ulatwi...(więcej)
Julcia!!Musisz koniecznie zmienic xxx nawet prywatnie do psychiatry,bo to bedzie sie xxx w trakcie mojej xxx w takim stanie ze otworzylam w nocy okno i chcialam xxx nie pamietac tamtych xxx pomogl Cit...(więcej)
O wielkie dzięki smile Już zanotowałam. Jestem bardzo ciekawa tej książki smile Napiszę jak przeczytam.
A jak podobała Ci się książka Katarzyny Miller i Ewy Konarowskiej \\\"Chcę być kocha...(więcej)
Hej! Kiedyś czytałem, że choroby serca bardzo często są skutkiem nadmiernego stresu (więcej można zobaczyć na chorobyserca.info.pl). Dzisiaj czytałem o sposobach zwalczania stresu tutaj. Napr...(więcej)
Jestem w 12 tyg ciąży, do tego okropnie mnie wszystko irytuje i denerwuje, nie wiem co mi jest, nie umiem sobie z tym poradzić. Słyszałam, że stres nie korzystnie wpływa na dziecko, co mi może...(więcej)
Ostatnio mam problemy w rodzinie. Przez co mam bardzo stresujący okres. A jestem w 2 miesiącu ciąży. Powiedźcie mi czy stres może być przyczyną poronienia?...(więcej)
Stres wiąże się z bezradnością ,niepewnością i brakiem wiary we własne możliwości.wiele się na to wszystko składa.każdy z nas bodżce odczuwa inaczej i dla tego nie ma super sposobu na st...(więcej)